Érdekelnek a Google-, Youtube-, Facebook hirdetések és az Analytics? Szeretnél olyan tudást, ami szinte minden vállalkozás számára értékes és eladható? Szeretnél az átlagnál jóval magasabb havi fizetésért szabadúszóként saját időbeosztás szerint tevékenykedni olyan projekteken, amiket te választasz?

Ülj be mellém és tudd meg milyen is a vállalkozói lét, hogy telnek szabadúszó PPC szakemberként már 4 éve a mindennapjaim, milyen eszközöket használok, hogyan állítom be a hirdetéseket, hogyan fejlesztem magam. Ismerd meg a sztorimat, hogyan álltam 4 év ügynökségi munka után a saját lábamra, mit csinálnék másképp.

Tudd meg hogyan kerülhetsz be nagy online marketing ügynökségekhez, ott hogyan léphetsz gyorsan feljebb a ranglétrán és hogyan készítheted elő freelancer életed.

Az oktatás személyre szabott, csak ketten leszünk, bármikor kérdezhetsz, arról beszélek, ami téged érdekel. Készülhetünk az AdWords vizsgákra, beszélhetünk csak a Facebook/Google/Youtube hirdetésekről, Analyticsről, az egyéni vállalkozóvá válás folyamatáról, ügyfélszerzési stratégiákról stb.

Az oktatás előre egyeztetett időpontban zajlik, ára 5000 Ft/60 perc és 100%-os “pénzelnemfogadási” garanciát vállalok érte: amennyiben az óra végén úgy érzed nem érte meg az oktatás nem kell kifizetned.

Az oktatás helyszíne Pécs, Árnyas liget.

Egyelőre tesztként csak egy diákot vállalok el.

Ha érdekel írj nekem david@realize.hu címre, vagy vedd fel a kapcsolatot velem az oldalamon keresztül. Nyugodtan kérdezhetsz bármiféle kötelezettség nélkül.

Rólam bővebben a bemutatkozás menüpont alatt olvashatsz, de nézd meg a referenciák aloldalt is.