"Szeretek olyanokkal dolgozni, akiknek a munka öröm is. Dávid folyamatosan képezte magát és folyton új és új ötletekkel, mini innovációkkal rukkolt elő. Jó szakember. Visszavárjuk! ;-)"
Németh Béla, Chairman of the Group IPG Mediabrands
"Lelkiismeretesség, precizitás és naprakészség. Ez a 3 jellemző, ami először eszembe jut Dávidról és a munkájáról."
Fehér Márton - alapító, tréner Online Marketing Akadémia - OMA.hu
Fox Autorent
„Cégünk, az 1988-ban alapított FOX AUTORENT, 2014 óta dolgozik Hoffer Dáviddal az AdWords területen. Munkájával maximálisan meg vagyunk elégedve. Azt érezzük, hogy egy igazi szakembert és elkötelezett tanácsadót találtunk személyében, aki ötleteivel, munkájával mérvadóan hozzásegít cégünk fejlődéséhez! Szívesen ajánljuk szolgáltatásait!”
Mikael C Szabo - Ügyvezetö igazgató FOX AUTORENT
"Egy elég komplex weboldalt és platformot üzemeltetünk, több ezer felhasználóval, több nyelven. Ha Google Analytics vagy AdWords kérdésünk van, akkor mindig Dávidhoz fordulunk. Vágja a témát."
Kecsmár Attila, ügyvezető Antavo Viral Contests
"Dávidot egy Google szemináriumon ismertem meg, ahol a feltett kérdésemre korrektebb választ adott, mint az előadó. Ez rögtön szimpatikus lett és tanácsaival azóta is rendre rászolgál a bizalmamra."
Bódis Gergely, ügyvezető igazgató Tonic Reklám Kft.
„Dávid közvetlenül a főiskoláról kikerülve kezdett nálunk dolgozni. Nagyon gyorsan tanul. Az egyik legtehetségesebb keresőszakember, akit ismerek. Az a típus, aki él-hal a munkájáért, mert az a hobbija is.”
Erős Attila, ügyvezető igazgató Fastbridge Hungary Kft.
Tonus kenyér
"Dávidnak köszönhetjük, hogy olyan visszatérő, állandó vevőkört tudtunk kiépíteni, amiről a Tonus kenyér indulásakor álmodni sem mertünk. Mindig naprakész, nyitott szemmel jár, ennek köszönhetően remek ötletei vannak. Reméljük hosszú közös együttműködés vár még ránk."
Vercsik Norbert, ügyvezető igazgató Tonus kenyér
Levendula cipőbolt
“Ha röviden összefoglalnám , ezek jutnak eszembe Dávidról: Fiatal, dinamikus, ötletekkel-kísérletező kedvvel teli, korrekt, pontos, precíz ember. Naprakész az új dolgokban.”
Gergely Ágnes - tulajdonos, ügyvezető www.levendulagyerekcipo.hu
„Dávid szakértelméhez és elkötelezettségéhez nem fér kérdés. Kollégaként egy olyan embert ismerhettem meg benne, akire bármilyen kihívás esetén bizton számíthattam. Talán a legnagyobb elismerés az lehet, hogy a saját oldalam kezelését is vakon rábíznám.”
Bíró Gábor, COO Initiative Hungary
„Nagyon gyorsan csapatunk tagjává vált, velünk van, együtt gondolkodunk, ismer minket, tudja mik a céljaink, mert igazán érdekli. Helyettünk és értünk tesz meg mindent, lelkiismeretesen, szívvel - lélekkel. Köszönjük!"
Borza Tímea, ügyvezető VIV ÉPÍTŐ Kft.
„Dávid rugalmas, gyors és segítőkész. Profi a területén, ezt az is mutatja, hogy proaktív módon időről-időre javasol új lehetőségeket, hatékony megoldásokat.”
dr. Szakács Enikő, marketingkommunikációs tanácsadó Momentán Társulat
"Hoffer Dávid rendkívül felkészült reklámszakember, akinek érezhetően elemi érdeke, hogy minél több weben keresgélőhöz eljuttassa vállalkozásunk szolgáltatásait. Nélküle nem tartanánk ott, ahol ma tartunk. Az interneten fellelhető számtalan reklámozási lehetőségek közül mindig megtalálja a naprakész és legjobb megoldást számunkra. Rendkívül rugalmas munkamódszere lehetővé teszi, hogy akár néhány perc leforgása alatt módosítson hirdetéseinken, melyek így a potenciális leendő vásárlóhoz jutnak el. Naprakészen figyeli állandóan változó ajánlatainkat, vállalkozásunk a google keresőrendszerében az Ő jóvoltából mindig az első találati helyen van."
Lipics Zsolt, tulajdonos Toldiapartmanpecs.hu
Fémdekor Kft.
"Az én cégem is sokat köszönhet Hoffer Dávid munkásságának. Lelkiismeretesen végzi a munkáját és becsületes, ami manapság nagyon becsülendő. Remélem még sokáig együtt tudunk dolgozni! Aki megbízható és profi partnert keres, nála megtalálja számítását."
Turóczi Ákos - Ügyvezető igazgató Fémdekor Kft.
„Hoffer Dávid régóta áll cégünk megbízásában. Munkájával jelentősen hozzájárul a google-ban elfoglalt helyünkhöz, ezáltal cégünk sikeresebb működéséhez. Munkáját mindig lelkiismeretesen végzi. Lelkes hozzáállás, jó kapcsolattartás jellemzi. Dáviddal könnyen és hatékonyan lehet együtt dolgozni.”
Halmai Kitti, marketing vezető Baranya Hotel Kft.
Hegedűs Consulting
“Dávidot több éve ismerem. Szakmája, munkája iránt elhivatott, pontos, precíz, kreatív szakembernek ismertem meg. Számos esetben szükség volt rá, hogy ügyfeleimnek a legjobb szakembert biztosítsam a közösen kitűzött célok elérése érdekében. A keresőmarketing egy olyan speciális terület, amely speciális szaktudást/tapasztalatot igényel. Dávid minden esetben sikeresen tervezte, vezette, menedzselte ezen feladatokat, ezzel hozzájárulva ügyfeleim sikeréhez.”
Hegedűs Zsolt, ügyvezető Hegedűs Consulting
Hotel Bobbio
"Dávid nagy segítséget nyújtott abban, hogy szállodánk ajánlata minél több potenciális Vendégünkhöz eljuthasson. Hirdetésünket végig hasznos ötleteivel segítette. Bármilyen felmerült kérésünkre, kérdésünkre mindig azonnali választ kaptunk."
Hatvani Ágnes Hotel Bobbio***
Culinarium főzőiskola
“Nagyon szeretek Dàviddal dolgozni, hisz mindig naprakész, új ötletei vannak. Nemcsak a megvalósítàsban segít, hanem egyszerre több lehetséges megoldàst bemutat, melyekből a legjobbat kivàlaszthatjuk. A konkrét feladat végén sem áll le, hanem ötletel és próbálkozik. Mindenkinek csak ajànlani tudom, úgy dolgozik, mintha a sajàt vàllalkozasàt, cégét építené!”
Bencze Viktória - Culinarium főzőiskola www.culinarium.hu
Beauty World Net Kft.
"Dávid nem csupán elvégzi a megrendelt munkát, hanem hasznos ötletekkel és javaslatokkal segít, hogy a hirdetéseink még több potenciális felhasználóhoz eljussanak. A számok pedig önmagukért beszélnek!"
Kenyeres Alexandra - marketing vezető Beauty World Net Kft.
“Dávidot egy üzleti partnerünk ajánlotta, és már az első találkozás alkalmával abszolút meggyőző volt a hozzáértése, felkészültsége. A közös munka során pedig nyilvánvalóvá vált, hogy nem egyszerűen csak "teljesíti a feladatot", hanem folyamatosan keresi, figyeli a számunkra legoptimálisabb megoldásokat. Bennünk maximális bizalom alakult ki felé, és türelmének, rugalmasságának, pozitív hozzállásának köszönhetően nagyon szívesen dolgozunk vele.”
Tomsits Tímea, marketing munkatárs FeelingFinder.com